Zangles informatieSchrijf je nu in voor zangles

Hoe wordt er betaald?

Het lesgeld wordt jaarlijks in rekening gebracht. Het lesgeld kan worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL75 RABO 0351 3347 42 t.n.v. M.F. Cortes Moreno. Besluit je ergens gedurende het lesjaar te stoppen, dan krijg je restitutie van het geld van de lessen die niet gedaan zijn. Begin je later in het lesjaar? Dan wordt er gekeken naar hoeveel lessen er nog in het lesjaar zitten en wordt er hierover contact met je opgenomen.

Lesuitval en afzegging

Wanneer de les niet door kan gaan vanwege ziekte of andere omstandigheden, dan kan de les uiterlijk 24 uur voor de les worden afgezegd door te bellen/appen naar +31 6 22 70 32 79. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op geplande inhaaldagen. Afzeggen kan maximaal drie keer per lesjaar. Wanneer er lesuitval is vanuit mijn kant, zal er gezorgd worden voor vervanging of zal de les verplaatst worden naar de inhaaldag.

Opzegtermijn

Een inschrijving geldt voor ten minste drie maanden na de eerste les. Na deze drie maanden kan er per maand worden opgezegd. Bijv: je begint op 8 januari. Je hebt drie maanden les tot en met 8 april. Je kunt dan voor 8 april, 8 mei, 8 juni, etc. opzeggen.Lesgeld van de lessen die nog over zijn worden dan terug overgemaakt. 

Locatie 

Adres: Kerklaan 30A, 9751 NN Haren

De ingang is bij a-oost. Zie onderstaande plattegrond. Je wordt opgehaald bij de deur.

Schrijf je nu in voor zangles